De Kogel is door de kerk. Volley Vlaanderen heeft ons de bevestiging gegeven dat alle competities niet meer hervat zullen worden voor dit seizoen.

Voor alle leeftijden die we mogen opstarten hebben we gevraagd aan de trainers om contact op te nemen met de spelers. Als er voldoende spelers zijn om de trainig te hervatten zal dit ook gebeuren of dit al gebeurd. 

Hierbij het bericht van Volley Vlaanderen:

 

De coronapandemie houdt ons allen nog steeds in zijn greep. Gezien de getroffen maatregelen door de verschillende overheden, ziet Volley Vlaanderen zich genoodzaakt om het huidige volleybalseizoen vroegtijdig te stoppen. Verder in deze mail lichten we onze ondersteuningsmaatregelen toe.
 

Stopzetting van alle jeugdcompetities


De geplande heropstart voor de U13 en U11 jeugdcompetities wordt geannuleerd. De nieuwe federaal geldende maatregelen inzake buitenschoolse activiteiten maken het voor deze leeftijdsgroepen bijna onmogelijk om toch de competitie te kunnen starten meldt Volley Vlaanderen. Ook voor de U15, U17 en U19 is een heropstart dit seizoen uit den boze. Zoals letterlijk vermeld in het Ministerieel Besluit mogen er geen wedstrijden plaatsvinden tussen de verschillende bubbels. Deze maatregelen gingen vanaf maandag 1 februari in.

De seniorcompetities werden op alle nationale en provinciale niveaus eerder al afgelast. Enkel de mannen- en vrouwenliga werken hun competitie dit seizoen verder af.

De zaaltrainingen voor de jongste leeftijdsgroepen kunnen blijven doorgaan, rekening houdend met de opgestelde maatregelen en richtlijnen. Dat wil zeggen, tot en met geboortejaar 2008 mag indoor trainen met 10 deelnemers, de trainers behoren niet tot deze groep van 10.

© 2020, VC Retie