BESTUUR

VOORZITTER

Paul Wens

Hoge Darisdonk 43 b1

2360 Oud-Turnhout

0495 / 26 41 09

wenspaul@hotmail.com

SECRETARIS

Carolien Boonen

Oude Arendonksebaan 20

2470 Retie

0478 / 33 41 22

secretaris@vcretie.be

PENNINGMEESTER

Guy Schellekens

Kloosterstraat 20

2470 Retie

/

/

HOOFDBESTUUR

Wat doen we?

Het hoofdbestuur van VC Retie omvat vele taken. Maandelijks komen we samen om te vergaderen. We bespreken de werking van de club, het aanbieden en organiseren van activiteiten, de ploegen en hun trainers … We zorgen voor het welzijn van onze volleybalclub.

Elke sportclub heeft naast inkomsten van sponsering en dergelijke, nood aan extra inkomsten. Zo vallen de volleybal driedaagse en de jaarlijkse wafelslag onder onze hoede om extra geld in het laatje te brengen. Alsook brengen we graag de leden, familie/vrienden van leden, supporters en sympathisanten samen voor een gezellige dag. Denk hierbij maar aan het kersttornooi, het teerfeest en de wedstrijden doorheen het seizoen.

Verwachtigingen?

We proberen onze organisatie van het hoofdbestuur steeds te verbeteren. Indien u vragen, opmerkingen of nieuwe ideeën heeft, mag u deze altijd aan ons doorgeven. Spreek ons persoonlijk aan of vul dit formulier in.

Leden

Paul Wens

Carolien Boonen

Guy Schellekens

Eric Daenen

Jef Van Gestel

Karen Cools

Yves Weyns

Ben Daenen

An Gys

JEUGDBESTUUR

Wat doen we?

Het jeugdbestuur van VC Retie organiseert activiteiten ten voordele van de jeugd. Denk maar aan de startdag, het kersttornooi, het volleybalkamp, het ééndagskamp voor onze allerkleinsten, de Italiaanse eetdag, ... .

Dankzij deze activiteiten proberen we zoveel mogelijk geld in kas te krijgen zodat we bijvoorbeeld nieuwe volleybalmaterialen kunnen aankopen.

Verwachtigingen?

We proberen onze organisatie van het jeugdbestuur steeds te verbeteren. Indien u vragen, opmerkingen of nieuwe ideeën heeft, mag u deze altijd aan ons doorgeven. Spreek ons persoonlijk aan of stuur een mailtje naar jeugdbestuur@vcretie.be.

Leden

Ellen Boonen (Voorzitster)

Carolien Boonen

Jeroen Janssens

Lisa Daenen

Jessica Bleyens

Joyce Bleyens

Els Vermeulen

SPORTIEVE CEL

Wat doen we?

De sportieve cel van VC Retie stelt de ploegen samen. Wat hierbij belangrijk is, is dat het overleg steeds met de betrokken trainers gebeurt. Elke ploeg wordt gekoppeld aan een trainer. Daarnaast werven wij ook nieuwe trainers aan. Wij begeleiden gedurende het seizoen alle trainers en coachen. Bij vragen/problemen kunnen ze altijd bij ons terecht. Vervolgens organiseren wij reflectiemomenten met de trainers. Zo kunnen zij ervaringen uitwisselen, tips toepassen… . Bovendien werken wij tactische en technische richtlijnen uit om de doelen binnen de club te bereiken. Ook stellen wij het uurschema van de trainingen samen enz.

Verwachtigingen?

We proberen onze organisatie van de sportieve cel steeds te verbeteren. Indien u vragen, opmerkingen of nieuwe ideeën heeft, mag u deze altijd aan ons doorgeven. Spreek ons persoonlijk aan of stuur een e-mail naar sportievecel@vcretie.be.

Leden

Bruno Cools

Greet Wils

An Gys

Steven Schepers

Sofie Van Hout

Tom Vanherck

Paul Wens

Joke Maes

VOLGEND WEEKEND
Alle wedstrijden kan je vinden in de Twizzit app